\

woensdag 29 maart 2023

Dagprogramma 01: Reproductieve geneeskunde
Dagvoorzitters: Dr. Evert van Santbrink & Prof. Dr. Diane de Neubourg

Geachte collega’s,

We kijken er heel erg naar uit u weer echt te kunnen ontmoeten in de sessie Reproductieve Geneeskunde. In vier verschillende sessies nemen we u mee in updates en gewijzigde inzichten maar even goed kijken we naar uitdagingen in ons vakgebied.

In de sessie “Do’s and don’ts” kijken we onder andere naar de luteale fase en implantatie, periconceptionele zorg, de plaats van letrozole, hoelang doorgaan met IVF en belang van LH bij IVF.

In de Andrologie sessie komen sperma DNA fragmentatie, levensstijl en reproductieve veroudering bij de man aan bod maar bespreken we ook wat te doen als er alleen maar ronde spermatiden zijn.

Er is een heel interessante sessie met updates over het IVF labo, PGT en wat te doen met fertiliteitspreservatie bij Turner patiënten. We sluiten de dag af met een sessie over zorg voor patiënten waarin we kijken naar co-ouderschap, drop-out en wat te doen als patiënten van kliniek veranderen?

Deze sessie wordt afgesloten door onze keynote spreker Prof Jacky Boivin die ons gaat toelichten hoe we moeten omgaan met de verwachtingen van onze patiënten.  

Klik HIER voor het programma overzicht.