CONGRESGEBOUW
Congresgebouw De Doelen, Kruisplein 40, 3012 CT Rotterdam. Als hoofdingang van het IGO Congres wordt de ingang naar de "Willem Burger Zaal" gebruikt.

AANKOMST PER TREIN
De Doelen bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station. Bij aankomst op het Centraal Station, steekt u het Stationsplein en het Weena over en u bent op het Kruisplein. De ingang "Willem Burger Zaal" ligt aan de linkerzijde van het Kruisplein. Tijdens de congresdagen is de ingang herkenbaar door een grote banner met de titel van het congres.

AANKOMST MET DE AUTO / PARKEREN
In de directe omgeving van De Doelen bevinden zich meerdere parkeergarages. Voor parkeergarage "Schouwburgplein I" en parkeergarage "Schouwburgplein II" kunnen tegen gereduceerde tarieven parkeerkaarten worden afgenomen bij De Doelen. Deze parkeerkaarten zijn alleen bij de garderobe van De Doelen af te nemen.
De parkeergarage heeft twee ingangen: Schouwburgplein 1 en Weenatunnel 50. Het is niet meer mogelijk om vanuit deze garage binnendoor naar De Doelen te lopen.

REGISTRATIE
De registratiebalie bevindt zich in de Willem Burger Hal (op de begane grond). Na aanmelding bij de registratiebalie, ontvangt u uw badge en congresdocumentatie.

Bij de registratiebalie zal er naar uw registratienummer gevraagd worden. Deze zal u per e-mail worden toegestuurd in de week voorafgaand aan het congres.

De registratiebalie is open gedurende de volgende tijden:

Woensdag 3 april     07.30 – 17.00 uur
Donderdag 4 april    07.30 – 17.00 uur
Vrijdag 5 april           07.30 – 16.00 uur