\

Welkom bij IGO 2023!

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op de 24e editie van het Nederlands-Vlaams Doelencongres Infertiliteit, Gynaecologie en Obstetrie! Het congres vindt plaats op 29, 30 en 31 maart 2023 in De Doelen te Rotterdam. 

Voor meer algemene informatie willen wij u graag hieronder verder helpen.

Congresgebouw
Congresgebouw De Doelen, Kruisplein 40, 3012 CT Rotterdam. Als hoofdingang van het IGO-Doelencongres wordt de ingang naar de 'Willem Burger Zaal' gebruikt. 
Klik hier voor meer informatie over de Doelen en bereikbaarheid.

Registratie
De registratiebalie bevindt zich in de Willem Burger Hal (op de bagane grond). Als u zich bij de registratiebalie meldt, ontvangt u uw badge. 

Bij de registratiebalie zal er naar uw achternaam gevraagd worden. 
Neem uw legitimatiebewijs mee. 

De registratiebalie is open gedurende de volgende tijden:
Woensdag 29 maart: 7:30 - 19:00
Donderdag 30 maart: - 7:30 - 19:00
Vrijdag 31 maart: 7:30 - 17:00

Houdt u rekening met enige drukte bij de balie vlak voor aanvang van het programma, welke dagelijks start om 9:00. 

Mocht u nog een bedrag open hebben staan betreffende uw registratie, dan wordt u gevraagd dit bedrag ter plekke te voldoen. U kunt uitsluitend met pin of credit card betalen.

Garderobe
Er is een bewaakte garderobe aanwezig tegenover de registratiebalie. De locatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies of schade van uw eigendommen. 

De garderobe heeft de volgende openingstijden:
Woensdag 29 maart: 7:30 - 19:00
Donderdag 30 maart:  7:30 - 19:00
Vrijdag 31 maart: 7:30 - 18:00

IGO Netwerkborrel
Op woensdag 29 maart en donderdag 30 maart van 17:45 - 18:45, vindt er op de expositie een netwerkborrel plaats. Deze is toegankelijk voor alle deelnemers van die dag. Tijdens de netwerkborrel zal de Dr. E. Slager Award uitgereikt worden en op donderdag wordt de IGO Wetenschapsprijs uitgereikt. Vermijd de files en kom naar de IGO Netwerkborrels.

CGR-Wetgeving - Expositie
De expositie is verdeeld in 2 gedeeltes. Gezien de strenge CGR-wetgeving mogen niet-beroepsbeoefenaren niet in contact komen met (in)directe reclame voor recept-geneesmiddelen. Om deze reden krijgen alleen beroepsbeoefenaren toegang tot een bepaald gedeelte van de expositie, waar reclame voor recept-geneesmiddelen wordt gemaakt. Hier zal op gecontroleerd worden en wij vragen u om zelf aan deze regelgeving mee te werken. 
Beroepsbeoefenaren en niet-beroepsbeoefenaren zijn te onderscheiden door middel van een rood icoon op de badge. 

Partners van het IGO congres
Het congres is financieel mogelijk gemaakt door de bedrijven die exposeren. Wij hopen dat u uw waardering uit door deze expositie te bezoeken. Alle koffie- en theepauzes, alsmede de lunch en de netwerkborrel zullen op de expositie plaatsvinden. 

Deelnamecertificaat
Zoals bij de voorgaande editie wordt het deelnamecertificaat na het congres per e-mail toegestuurd. Indien van toepassingm en als u uw BIG-nummer heeft doorgegeven bij de registratie, zal uw nascholing door het congresbureau bij GAIA voor u worden aangemeld. Voor VVOG-leden zullen wij dit ook verzorgen. Geef uw RIZIV nummer door bij de registratiebalie voor snelle afhandeling. 
Bent u lid van de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) dan verzoeken wij u om uw BEN lidmaatschapsnummer door te geven bij de regsitratiebalie indien u dit nog niet online heeft gedaan.

Check onze socials en houd onze website en onze nieuwsbrieven in de gaten voor updates!