\

Sponsor & Expositie Informatie

Maak deel uit van het IGO-Doelencongres, een grensverleggend evenementwaar visies samenkomen, innovaties opbloeien en zakelijke connecties tot stand komen. 

Als sponsor speelt u een cruciale rol in het mogelijk maken van dit evenement en de spotlight te richten op uw bedrijf. Wij bieden onze sponsoren een podium om hun merk te profileren, relaties op te bouwen en hun betrokkenheid bij de gezondheidszorg te tonen. Door uw deelname draagt bij aan het creëren van een inspirerende omgeving waarin experts uit verschillende specialismen samenkomen.

Bent u benieuwd hoe u het beste onder de aandacht kan komen bij de congresdeelnemers? Werp dan een blik in onze Sponsor & Expositie Brochure, of neem contact op met het IGO Congressecretariaat. Laten we gezamenlijk de deuren openen naar nieuwe mogelijkheden en succesvolle samenwerkingen!

 

 Bekijk de Sponsor & Expositie Brochure hier!

 

Contact

Congressecretariaat Nederlands-Vlaams IGO (Infertiliteit, Gynaecologie, Obstetrie)-Doelencongres

Tel: +31 20 570 9600
E-mail: IGO@wearemci.com

MedTech Compliance

De aanvraag voor het 25e editie van het Nederlands-Vlaams Doelencongres Infertiliteit, Gynaecologie en Obstetrie ligt momenteel ter goedkeuring bij MedTech Compliance. Updates over dit process worden hier geplaatst. In de tussentijd kunt u voor vragen contact opnemen met ons via IGO@wearemci.com.