Zet in uw agenda: 25e editie van het IGO-Doelencongres!
Het is met grote trots dat wij aankondigen dat de 25e editie van het IGO-Doelencongres plaats zal vinden van 26 -28 maart 2025. 
AIOS Lunch - Donderdag 30 maart
Kom naar de AIOS Lunch op donderdag 30 maart! Georganiseerd door de Young IGO Commissie, Dominique Bos, Nesibe Akdemir, Ann-Sophie Page, Sophie Ponnet en Sam Schoenmakers. 

Onze plenaire spekers zijn bekend!
Met trots willen wij u alle plenaire opening sprekers presenteren! Elke dag wordt de dag plenair geopend van 9:00 - 9:30. Klik hier voor meer informatie.   
Marc Van Ranst op het IGO-Doelencongres
Marc Van Ranst, Hoogleraar in de virologie, zal de spreken in de plenaire opening op donderdag 30  maart! Hij zal de leermomenten voor de zorg tijdens de pandemie bespreken. Reserv…
Ernst Kuipers op het IGO-Doelencongres
Ernst Kuipers, Minister van Volksgezondheid, zal bij IGO 2023 aanwezig zijn om de nieuwste ontwikkelingen in de zorg te bespreken. Reserveer je plaats en zie hem live spreken op 29 maart.
IGO Wetenschapsprijs 2023
Financiering nodig voor je onderzoeksproject? IGO heeft een fonds opgericht dat een tweejaarlijkse wetenschappelijke prijs toekent aan een onderzoeksproject op het gebied van Gynaecologie en Verloskun…